Пистолети за AdBlue®

Пистолет за дизел Пистолети за AdBlue® (Urea) - ръчни от пластмаса или автоматични от неръждаема стомана
Цялостно решение за надеждно и ефикасно пълнене на AdBlue®. Пистолет с устойчива конструкция, адаптиран за лесна и удобна работа.
Максимално налягане и дебит
3.4 бара максимално налягане
Максимален дебит 80 л/мин

Бензиностанции

3D филтър за AdBlue

Цистерни доставка 3D филтър Основната причина за замърсяване с течности се получава по време на процеса на пълнене и прехвърляне.
AdBlue® 3D филтърът предотвратява възможното замърсяване и от своя страна дава възможност за удължен живот на катализатора, като се използва високоефективна (β 200) механична филтрация, съставена от инкрементален технополимер, специално разработен за 3D филтъра Ad-Blue®.
Препоръчваме да смените филтъра веднъж годишно.

Бензиностанции

Композитни маркучи за LPG и LNG

Маркучи на складКомпозитните маркучи на GASSOFLEX са идеални маркучи за пренос на нефтохимически продукти и различни газове, предлагащи отлични поливалентност, гъвкавост и издръжливост. Наличните диаметри варират от 1 "до 10" и на рола до 30 метра. Всеки маркуч е подсилен с вътрешна и външна стоманена жица.
GASSOFLEX LPG е многослоен маркуч от различни полимери и усилване със спирали от неръждаема стомана, което го прави отлично и безопасно решение за криогенни продукти при температури до -50ºc и работно налягане до 25 бара.
GASSOFLEX LNG е маркуч за криогенни продукти с температура до -196ºC и работни натоварвания до 10,5 бара, Прилага се за пренос на LNG(втечнен природен газ) при авто-цистерни, жп-цистерни и бункероване.

Маркучи

За да получавате актуална информация за най-новите технологични решения в индустрията се регистрирайте за нашите:

Новини & Промоции