Пистолети за CNG
СЕРИЯ 1000
СЕРИЯ 1000 ЗА ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ
Серията OPW 1000 са пистолети разработени за метанстанции, работещи с максимално висок дебит. Подходящ за бързо зареждане на самообслужване на автомобили, лекотоварни автомобили, ванове и микробуси. Всички пистолети OPW NGV са разработени по прецизни спецификации за висока защита и ефективност.
download

СЕРИЯ 5000
СЕРИЯ 5000 ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ
Серията пистолети OPW 5000 Series е разработена за високодебитно зарездане на автобуси и коли с голям обем на горивните бутилки. Приложанието им включва бързо пълнене, самообслужване на автобуси и големи камиони. Всички пистолети OPW NGV са разработени по прецизни спецификации за висока защита и ефективност.
download

СЕРИЯ 6000
СЕРИЯ 6000 ЗА ТОВАРНИ АВТОМОБИЛИ
Серията пистолети OPW 6000 Series Push-On/Pull-off са разработени за свръх висок дебит за зареждане на частни и CNG ситеми снабдени с OPW “CL50” куплунзи. Приложението включва бързо зареждане на самообслужване на транзитни автобуси и големи камиони. Този Type 2 пистолет трябва да се използва с вторичен клапан за контрол на дебита, което вентилира или само пистолети или пистолета и маркуча. Този пистолет може да се използва също на изпразване на автобуси в комбинация с отворен куплунг. Всички пистолети OPW NGV са разработени по прецизни спецификации за висока защита и ефективност.
download

Виж още ...